Tawr al Jinn

Tawr al Jinn (arabiska: طور الجن) är ett stup i Jordanien. Det ligger i guvernementet Amman, i den centrala delen av landet, 50 km sydväst om huvudstaden Amman.

Terrängen runt Tawr al Jinn är kuperad österut, men västerut är den platt. Terrängen runt Tawr al Jinn sluttar brant västerut. Den högsta punkten i närheten är 171 meter över havet, 1,0 km öster om Tawr al Jinn. Runt Tawr al Jinn är det ganska tätbefolkat glass bottle top, med 248 invånare per kvadratkilometer. Närmaste större samhälle är Mādabā, 19,3 km öster om Tawr al Jinn. Trakten runt Tawr al Jinn är ofruktbar med lite eller ingen växtlighet. I trakten runt Tawr al Jinn finns ovanligt många namngivna klippformationer och slätter stainless steel water bottle with stainless steel cap.

Stäppklimat råder i trakten. Årsmedeltemperaturen i trakten är 24 °C. Den varmaste månaden är juli, då medeltemperaturen är 35 °C, och den kallaste är januari, med 12 °C aluminum meat tenderizer. Genomsnittlig årsnederbörd är 318 millimeter

Fútbol Club Barcelona Home JORDI ALBA 18 Jerseys

Fútbol Club Barcelona Home JORDI ALBA 18 Jerseys

BUY NOW

$266.58
$31.99

. Den regnigaste månaden är januari, med i genomsnitt 81 mm nederbörd, och den torraste är juni, med 1 mm nederbörd.