Shit & Chanel No. 5

Shit & Chanel No. 5 er det andet album fra den danske rockgruppe Shit & Chanel. Det udkom i november 1977 på Abra Cadabra Production.

I forhold til gruppens debutalbum synges alle hovedstemmerne på dette album af Anne Linnet og/eller Lis Sørensen, også når numrene er skrevet af gruppens øvrige medlemmer how do u tenderize steak.

På forsiden af albummets cover er et kvadratisk billede af gruppens medlemmer, der hver sidder under en hårtørrer hos en frisør og læser i dameblade, mens de smiler til fotografen der afbilder dem skråt fra siden. Udenom er en ret bred hvid ramme, og øverst står pladens titel i versaler.

Bagsiden viser en stribe amatørbilleder af små piger, sandsynligvis af gruppens medlemmer som små, idet der også er enkelte billeder af dem som voksne. Nederst til venstre er der lige blevet plads til at opremse pladens numre.

På indercoveret er der en fyldig beskrivelse af numrene med oplysninger om running water backpacks, hvem der spiller hvad osv. på den ene side, hvor der i midten er en tegning af en kvinde i en mytologisk fremstilling (som om hun kommer ud af et søstjerne-lignende dyr), mens man på den anden side finder teksterne til sangene på albummet.