Moru Guri

Moru Guri är en kulle i Sydsudan. Den ligger i delstaten Eastern Equatoria, i den sydöstra delen av landet, 240 kilometer öster om huvudstaden Juba. Toppen på Moru Guri är 822 meter över havet, eller 174 meter över den omgivande terrängen. Bredden vid basen är 4,4 km waterproof phone cover.

Terrängen runt Moru Guri är huvudsakligen platt. Den högsta punkten i närheten är Kaiyepet, 912 meter över havet, 12,6 kilometer nordost om Moru Guri. Runt Moru Guri är det mycket glesbefolkat adult football uniforms, med 6 invånare per kvadratkilometer.. Närmaste större samhälle är Kapoeta, 18,1 kilometer sydväst om Moru Guri. I trakten runt Moru Guri finns ovanligt många namngivna kullar.

Trakten runt Moru Guri består i huvudsak av gräsmarker. Savannklimat råder i trakten. Årsmedeltemperaturen i trakten är 29 °C. Den varmaste månaden är mars, då medeltemperaturen är 32 °C, och den kallaste är augusti, med 26 °C. Genomsnittlig årsnederbörd är 956 millimeter volleyball team uniforms. Den regnigaste månaden är juli bottle holder belt, med i genomsnitt 183 mm nederbörd, och den torraste är januari, med 5 mm nederbörd.